Logo De Teakhoeve
De Teakhoeve
Haestrechtstraat 15B
5171 RB Kaatsheuvel
BEL: 0031-6-181 351 09
Email: info@teakhoeve.be
Bel ons

Bedrijfsinformatie
Bij De Teakhoeve in deKaatsheuvel vind u een zeer ruim aanbod van teakhouten meubelen! U kunt bij ons geheel ongestoord rondkijken, en indien gewenst helpen we u graag bij eventuele vragen.
Wij werken volgens het cash & carry systeem; "What you see is what you get!"
Wij hanteren de scherpste prijzen voor de beste kwaliteitsmeubelen van Nederland en BelgiŽ. Wij hebben veel tevreden klanten, dagelijks horen we van bezoekers/potentiŽle klanten dat de kwaliteit bijzonder goed is, graag nodigen we u uit voor een bezoek aan onze showroom in de Kaatsheuvel. Wij zijn gespecialiseerd in teakhouten meubelen.

Ons teakhout komt rechtstreeks uit IndonesiŽ. De teakhouten kasten, tafels etc. worden handgemaakt van oud teakhout, soms ouder dan 100 jaar!
De Teakhoeve werkt dus alleen met verantwoord teakhout ! De meeste teakhouten meubelen hebben een robuuste uitstraling . Echter wij verkopen ook strakke, moderne teakhouten kasten en tafels etc. De prijzen van onze meubelen zijn scherp !!! Onze teakhouten meubelen zijn uitsluitend gemaakt van eersteklas kwaliteitsteak.
Bij ons koopt u bewust en milieuvriendelijk teakhout. Bij ons koopt u geen fout teak maar oud teak.
Bezorgen
Bij De Teakhoeve kunt u natuurlijk uw teak en wicker meubelen laten bezorgen.

De prijzen voor deze service zijn als volgt:
0 tot 15km gratis
15 tot 50km Ä 25,- extra
50 tot 100km Ä 50,- extra
100 tot 150km Ä 75,- extra
150 tot 200km Ä 100,- extra
200km of meer Ä in overleg

Deze prijzen komen boven op de normale verkoop prijs en wij bezorgen tot aan de eerste drempel. Op het moment dat u van ons vraagt de meubelen naar binnen te brengen dan zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele schade. Mochten de meubelen in een andere ruimte moeten dan de begane vloer dan nemen wij hier Ä 50,- extra voor.
Bij levering van zeer grote stukken, zoals winkelkasten hopen we dat u ons behulpzaam kunt zijn met plaatsen.

Wat is teak
Teak komt oorspronkelijk van de teakboom...
Lees meer

Onderhoud
Om te voorkomen dat teak hout zo min mogelijk krom trekt en uitdroogt, is het noodzakelijk dat u een aantal voorzorgsmaatregelen treft.


Lees meer

Voorwaarde ( Algemene) De Teakhoeve
Klik op "lees meer" voor onze Algemene Voorwaarden
Lees meer